Navigatie

Het aanbrengen van een sticker is zeer eenvoudig, het is echter wel belangrijk dat de stappen goed gevolgd worden.

 

Stap 1: 

Zorg dat de oppervlakte goed schoon is, gebruik hiervoor een ontvetter en zorg dat het oppervlak goed droog is. Gebruik echter geen glassex of gelijkend schoonmaakmiddel omdat deze silcionen bevatten. De siliconen worden in het schoonmaakmiddel gedaan om er voor te zorgen dat vuil minder goed hecht. Stickers plakken hier echter ook niet op. Veel beter is het om een klein beetje zeepsop te gebruiken, of een andere zuivere onvetter (groene zeep, ammoniak). Ook bieden wij speciale 3M schoonmaakdoekjes aan met 70% Isopropyl Alcohol waarmee de ergste en meeste onzichtbare vuil verwijdert wordt.

 

Stap 2: 

Druk voordat u de sticker loshaalt van de bijgeleverde Oracal Applicatie Tape nogmaals goed aan met bijvoorbeeld een Rakel. Bij sommige gestructureerde folie's ( Carbon , Brushed Aluminium ) dient de Applicatie Tape lichtelijk verwarmd te worden of wordt i.v.m. de gekozen verzending de Oracal Applicatie Tape los bijgeleverd. Plak in dit geval de bijgeleverde Oracal Applicatie Tape op de sticker en druk deze goed aan met bijvoorbeeld een Rakel. Zorg er voor dat er geen bubbels ontstaan!

 

Stap 3: 

Haal vervolgens voorzichtig de doorzichtige Applicatie Tape inclusief de sticker van de ondergrond af. Zorg hierbij dat de volledige sticker meekomt als deze losgehaald wordt.

 

Stap 4: 

Lijn de sticker voorzichtig uit. Op het moment dat dit gelukt is kan de sticker aangebracht worden. Vermijd bubbels en druk de sticker goed aan met de eerder gebruikte Rakel.

 

Stap 5: 

Verwijder de doorzichtige Applicatie Tape en zorg ervoor dat de Sticker goed blijft plakken, indien nodig aandrukken waar nodig.

 

Stap 6: 

Klaar! uw Sticker is geplakt.

© 2015 - 2018 JDM Stickers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel